Vacature freelance docent Engels voor projecten oefenprogramma's

Bent u werkzaam als docent Engels in het Voortgezet Onderwijs en vindt u het leuk om op projectbasis uw bijdrage te leveren aan onze oefenprogramma's Intensief Lezen (begrijpend lezen) en De Laatste Toets (examentraining) lees dan verder.......

Organisatie
Escape Educatieve Software B.V. is een softwarebedrijf dat applicaties ontwikkelt en beheert voor onderwijs en gezondheidszorg. Voor diverse programma's hebben wij jaarlijks nieuwe input nodig. Hiervoor zoeken wij actieve talendocenten die lesgeven in de bovenbouw, met voorkeur eerstegraads bevoegdheid.

Talendocent Engels op freelance basis (m/v)

voor een paar projecten op jaarbasis.

De functie
Als 'vuller' van de oefenprogramma's bewerkt u teksten, u ontwerpt vragen en de juiste antwoorden hierbij. De werkzaamheden kunt u thuis met een computerprogramma uitvoeren.
U moet wel affiniteit hebben met computers. De functie is bedoeld voor gedreven docenten met een actief docentschap.
Twee maal per jaar zijn er actieve projecten waar u uw bijdrage aan kunt leveren. De werkzaamheden kunt u prima uitvoeren naast uw docentschap.

Profiel

  • U bent gedreven,
  • heeft affiniteit met computers,
  • vindt het leuk om naast de werkzaamheden als talendocent een bijdrage te leveren aan goede onderbouwde oefenprogramma's.

Wij bieden
Een vergoeding per project.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Lisette van Zitteren, manager, telefoon (0165) 599 478. U kunt ook per email uw interesse voor een van deze functies kenbaar maken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. freelance talendocent