Online programma's

Een groot voordeel van de webbasedversie is dat leerlingen op elke gewenste plaats en wanneer ze willen, examens en teksten kunnen oefenen, dus ook thuis. Geen downloads meer maar gewoon vanaf elke computer of tablet inloggen.

De Laatste Toets
Examens oefenen met feedback (van de laatste 10 jaren, 1e en 2e tijdvak). De webbasedversie gaat per gebruiker en u kiest voor een taal/niveau. 
Voor scholen gelden speciale staffelprijzen (vanaf 10 pakketten). Hoe meer pakketten een school aanschaft hoe goedkoper de prijs per pakket is. Meer informatie vindt u hier.
Scholen kunnen kiezen of ze gebruik willen maken van een oefenversie (met een tweede antwoordmogelijkheid) of een toetsversie (met maar één antwoordmogelijkheid). Voor een gering bedrag per leerling meer kunt u ook gebruik maken van beide versies.
Bij particulier gebruik wordt standaard de oefenversie geleverd. Bij uw bestelling kunt u ook kiezen voor de oefen- en de toetsversie.
Jaarlijkse update bestaat uit de nieuwste examens op alle niveaus. De nieuwe versies zijn weer beschikbaar.

Intensief Lezen oefent het begrijpend lezen Engels, Duits, Frans en Nederlands (niveau 1*). Deze training gaat in de praktijk vooraf aan de examentraining De Laatste Toets. De teksten in het programma worden voorgelezen door native speakers, waardoor ook de luistervaardigheid getraind wordt. Intensief Lezen is geschikt vanaf de middenbouw VO en is tevens een goede training voor het MBO. Hoe meer pakketten een school afneemt hoe goedkoper de prijs per pakket is. Meer informatie vindt u hier. Jaarlijkse update bestaat uit één nieuwe tekst per niveau. De nieuwe versies zijn weer beschikbaar.
* Voor Intensief Lezen Nederlands is voorlopig alleen niveau 1 beschikbaar. Dit is bestemd voor leerlingen VO, 3e en 4e klassen.

Ontleden webbased
Rede- en taalkundig ontleden.
Het doel van ontleden is dat leerlingen stapsgewijs inzicht krijgen in de opbouw van een zin. Onderdelen die al zijn geoefend, worden in iedere volgende stap herhaald. Zo wordt de kennis van de zinsopbouw niet alleen uitgebreid, maar ook geborgd. Het programma is geschikt vanaf groep 7 basisonderwijs tot en met klas 3 in het voortgezet onderwijs. Zowel voor individueel gebruik, als schoolgebruik.